Bugün, 19 Mart 2024 Salı

GMKA´da, İl Koordinasyon Toplantısı

GMKA´da, İl Koordinasyon Toplantısı

2017 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) toplantı salonunda yapıldı.

2017 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) toplantı salonunda yapıldı.
Balıkesir´deki yatırımların ve yapımı devam etmekte olan iş ve işlemlerin koordineli bir şekilde sürdürülebilmesi için kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın başkanlığında gerçekleştirildi.
İl Koordinasyon Kurulu toplantısına Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İlçe belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge müdürleri ile kurumların il müdürleri katıldı.
Vali Yazıcı´nın açış konuşmasıyla başlayan İl Koordinasyon Toplantısında; yatırımcı kuruluşların bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek, yatırımcı kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
2017 yılında devam eden yatırımların hayırlı olmasını dileyen Vali Yazıcı, "Hepimiz belli sorumlulukları olan üst düzey yönetici pozisyonunda olup mahiyetindeki arkadaşların sağladığı imkânlarla sunduğu hizmetlerle Balıkesir halkına insanlarımıza hizmet sunmakla görevlendirilmiş kişileriz. Sunacağımız hizmetin kalitesinden, güvenilirliğinden, hızından, doğru olup olmadığından sorumlu olan kişileriz. Asla unutmamamız gereken şey hitap ettiğimiz bizden hizmet alan kitlenin mutluluğu, memnuniyeti bize olan güvenidir.? dedi.
Vali Yazıcı, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi aldı.
2017 Yılı 3.dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı soru ve görüşlerin alınmasının ardından sona erdi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: GMKA Koordinasyon Toplantısı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli