Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

GMKA, proje hazırlama eğitimini Bandırma ile sürdürüyor

GMKA, proje hazırlama eğitimini Bandırma ile sürdürüyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) mali destek programı için proje hazırlama eğitimleri 2 gün süreyle Bandırma'da gerçekleşiyor.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) mali destek programı için proje hazırlama eğitimleri 2 gün süreyle Bandırma’da gerçekleşiyor.
Bandırma Belediyesi Meclis Salonunda verilen yaklaşık 70 kişinin katıldığı eğitimlerde katılımcılara, kalkınma ajanslarının destek programlarına yönelik projelerin nasıl yazılacağı anlatılacak.
İki gün devam edecek eğitime internetten kayıt yaptıran, kamu kurum ve kuruluşları, KOBİ’ler ve Dernek üyelerinden oluşan 65 kişilik bir gruba eğitimi, Program Yönetimi Uzmanı Önder Uncel veriyor.
Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı, Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programları ve İktisadi Kalkınma Mali Destek Programları olmak üzere toplam 3 Hibe Programını içeren eğitimde, proje hazırlık aşamaları, mevzuat çerçevesinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve proje döngüsü bilgileri aktarılıyor.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın bu yılki mali destek programları için belirlediği toplam bütçenin 13 milyon lira olduğunu ifade eden Uzman Önder Uncel, bu miktarın 5,5 milyon lirası İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı, 2 milyon lirası Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı, 5,5 milyon lirası ise Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında yapılacak proje başvurularına ayrıldığını belirtti. Bandırma Belediyesi Meclis Salonunda verilen eğitim Cuma günü sona erecek.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli