Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

GMKA, Moskova Fuarına hazırlanıyor

GMKA, Moskova Fuarına hazırlanıyor

GMKA, Moskova'da düzenlenecek fuarda hazırlanacak Balıkesir standında yer almak isteyen gıda firmalarını katılıma davet etti.

GMKA, Moskova’da düzenlenecek fuarda hazırlanacak Balıkesir standında yer almak isteyen gıda firmalarını katılıma davet etti.
Prodexpo Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı, 9-13 Şubat 2015 tarihleri arasında, Moskova/Rusya Federasyonu`nda düzenlenecek.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)’dan yapılan açıklamada, "Prodexpo Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı” Rusya ve Doğu Avrupa`nın en büyük fuar organizasyonu olmakla beraber, Moskova Hükümeti ile Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmektedir. 2013 yılında, 64 farklı ülkeden 2.288 katılımcı bu fuarda yer almış ve 52.717 kişi fuarı ziyaret etmiştir” ifadelerine yer verildi.
22. kez düzenleneceği bildirilen Prodexpo Fuarında; Süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar, bisküvi, çikolata ve şekerli mamüller, et ve et mamülleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamülleri, hububat-bakliyat mamülleri, unlu mamüller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve Gıda ambalaj ürünlerinin sergileneceği kaydedildi.
Bahse konu fuarda Türkiye milli katılım organizasyonu kapsamında Bölgemiz “BALIKESİR” adına bir stant açılacağı, bu stantta yer almak isteyen işletmelerin, fuarda sergilemek istedikleri ürünler ve talep ettikleri stant alanı bilgilerini, 14 Kasım 2014 Cuma gününe kadar ditb@gmka.gov.tr adresine göndermeleri gerektiği, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından katılımı uygun bulunan işletmelere bölgemize ait stantta, ürünlerin nakliyesi, gümrüklemesi ve stantlara teslimi dahil olmak üzere ücretsiz olarak yer tahsis edileceği bilgisi verildi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı