Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

GMKA Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri sürüyor

GMKA Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri sürüyor

Bölgemizde projecilik kültürünün geliştirilmesi, proje yazma kapasitesinin iyileştirilmesi ve gelecek dönem çıkılacak Mali Destek Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), daha önceden planladığı eğitim takvimine göre 3´er günlük Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim

Bölgemizde projecilik kültürünün geliştirilmesi, proje yazma kapasitesinin iyileştirilmesi ve gelecek dönem çıkılacak Mali Destek Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), daha önceden planladığı eğitim takvimine göre 3´er günlük Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimini vermeyi sürdürüyor.
GMKA´dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?Eğitimler ücretsiz olup, tüm halkımızın katılımına açıktır. Bir ilçede düzenlenecek eğitim aynı kurumdan 2 kişi ve toplam 50 kişinin katılımıyla sınırlıdır. Talebe göre eğitimler farklı dönemlerde tekrar düzenlenecektir. Katılım için aşağıdaki bağlantıdan kayıt olunması gerekmektedir. Eğitime tam zamanlı olarak katılanlara eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir. GMKA, herhangi bir aşamada bu eğitim programının uygulanmasını kısmen ya da tamamen değiştirme ve/veya kaldırma hakkını saklı tutar.?
Bandırma İlçesindeki eğitimin 11-12-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında verileceği bildirildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu