Bugün, 19 Mart 2024 Salı

GMKA, onayladığı projelerin protokollerini imzalıyor

GMKA, onayladığı projelerin protokollerini imzalıyor

?Balıkesir OSB´de Stratejik Planlama Dönemi? Teknik Destek Projesi için imzalar atıldı.

?Balıkesir OSB´de Stratejik Planlama Dönemi? Teknik Destek Projesi için imzalar atıldı.
2017 yılı 3. Dönem Teknik Destek projelerinden başarılı bulunan Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) ?Balıkesir OSB´de Stratejik Planlama Dönemi? projesi için imza töreni Balıkesir Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) hizmet binasında gerçekleştirildi.
?Balıkesir OSB´de Stratejik Planlama Dönemi? projesi ile Balıkesir OSB´den 5 kişi, Sanayi Odasından 5 kişi ve Ticaret Odasından 5 kişi toplamda 15 personelin stratejik planlama eğitimi alması hedefleniyor.
Eğitim süresince hedef grupta yer alan personeller; Stratejik Planlamaya Genel Bakış, Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları, Stratejik Planlamada kullanılacak Analiz ve Yöntemler, Uygulama Alanları, Paydaş Analizi, Swot Analizi Performans Programı, Performans Programı Yönetimi, Yıllık Faaliyet Raporu, Yıllık Faaliyet Raporu Hazırlama Yönetimi konularında eğitim alacaklar. Teknik Destek eğitimi sonrasında başvuru sahibi ve proje ortaklarımız da, stratejik planlama konusunda yetkin ve deneyimli personeller elde etmiş olacak. Bu sayede, kurumlarımızın mevcut stratejik planlarının güncellenmesi sağlanarak, 10. Kalkınma Planı ve GMKA Bölge Planına uygun hale getirilecek.
İmza törenine Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut Eray, proje koordinatörleri ile GMKA Genel Sekreter Vekili Dr. Kasım Özek, Program Yönetim Birimi Başkanı Abdullah Güç ve GMKA uzmanları katılım sağladı. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli