Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GMKA ile Altıeylül Belediyesi işbirliği

GMKA ile Altıeylül Belediyesi işbirliği

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile Altıeylül Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile Altıeylül Belediyesi arasında protokol imzalandı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nda düzenlenen imza töreninde Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Kasım Özek karşılıklı olarak imzaları attılar.
Altıeylül Belediyesi İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelin kapasitelerini geliştirmeleri amacıyla teknik destek adı altında ??Altıeylül´de Kentsel Gelişimin Adımları´´ isimli proje ile 05-09 Aralık 2016 tarihleri arasında 5 gün süre ile günde 6 toplamda 30 saat imar kanunları eğitimi alacaklar.
İmar Kanunu başlığı altında, İfraz ve Tevhit işleri, Yapı ve Yapı ile ilgili esaslar, geçici hükümler ve yürütme, kentsel dönüşüm, numarataj, yönetmelikler ve GIS/CBS kanunları hakkında eğitim alacak personel eğitim sonrasında belediye de yürütülen imar ve yapı kontrol hususundaki iş ve işlemler hızlanacak.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ?Her zaman kalkınma ajansına proje hazırlıyoruz ve desteği yanımızda görüyoruz. Kalkınma Ajansında bu 4. projemiz. Proje ile birlikte imar ve yapı kontrol müdürlüğündeki personelimiz 30 saat eğitim alacaklar, yeni yönetmelik ve kanunlar hakkında bilgi alacaklar, donanımları artacak, hizmetler daha hızlı ve süratli bir şekilde gerçekleşecek.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli