Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

GMKA Eğitimleri aralıksız sürüyor

GMKA Eğitimleri aralıksız sürüyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ´nın eğitimleri Burhaniye ve Yenice´de devam edecek.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ´nın eğitimleri Burhaniye ve Yenice´de devam edecek.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nın mali destek programları için proje hazırlama eğitimleri Susurluk ve Gelibolu´da tamamlandı.
3 gün süren ve 100 kişinin katıldığı eğitimler önümüzdeki günlerde Burhaniye ve Yenice ilçeleri ile devam edecek.
GMKA Balıkesir ve Çanakkale´nin yer aldığı Güney Marmara bölgesinde projecilik kültürünün geliştirilmesi ve proje yazma kapasitesinin iyileştirilmesi için düzenlediği Proje Döngüsü Eğitimlerine yoğun ilgi var.
İlk etapta 2015 yılında eğitim düzenlenmeyen 4 ilçede başlayan eğitimlerin ilk bölümü Susurluk ve Gelibolu´da tamamladı.
Yüz katılımcının yer aldığı eğitimlerde katılımcılara proje kavramı, Sorun Analizi ve Uygulaması, Hedef Analizi, Strateji Analizi ve Uygulaması, Mantıksal Çerçeve- Müdahale Mantığı Sütunu, Başvuru Formu ve Bütçe hazırlanması konularında eğitimler verildi.
GMKA uzmanlarının verdiği eğitimler 30, 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde Çanakkale-Yenice ve Balıkesir-Burhaniye ilçelerinde devam edecek. Söz konusu eğitimler herkesin katılımına açık ve ücretsiz olmakla birlikte eğitimlere katılmak için www.gmka.gov.tr adresinden kayıt yaptırılması gerekiyor.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli