Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Girne Amerikan Üniversitesi Balıkesir´de

Girne Amerikan Üniversitesi Balıkesir´de

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerini kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yöneticiler, Balıkesir´e kurmak istedikleri üniversite için Başkan Uğur´dan destek istediler.
Akademik eğitimde söz sahibi olan Girne Amerikan Üniversitesi yöneticileri ve akademik kadrosunun ziyaretinde, Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, başkan yardımcıları Prof. Dr. Asım Vehbi ve Olgun Üstün, Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk ve Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Ü yesi Prof. Dr. Hüseyin Sadri hazır bulunurken, Kıbrıs´lı konuklara Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu eşlik etti.
Üniversite yetkilileri daha önce de Başkan Uğur ile görüşmüş ve Balıkesir Susurluk ilçesinde okul için yatırımda bulunmak istediklerini iletmişlerdi. Üniversite yetkilileri, Balıkesir´e kurmak istedikleri üniversite hakkında Başkan Uğur´a sunumda bulunup ayrıntılı bilgi vererek Başkan´dan destek istediler.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, üniversite yatırımı için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Ziyarette mesleği havacılık olan Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu heyeti üyesi, Başkan Uğur´a Havacı Üniforması hediye etti.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı