Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Georgalas, Erdek Belediyesi´ndeydi

Georgalas, Erdek Belediyesi´ndeydi

Yunanistan´ın Nea Artaki (Yeni Erdek Bölgesi) Belediye Başkan Yardımcısı Nikolaos Georgalas, Erdek´e geldi.

Fener-Rum Patriği Bartholomos´un, Erdek Kirazlı Manastırı´nda yönettiği ayine katılmak için gelen Georgalas, Erdek Belediyesi´ni de ziyaret etti. Beraberindeki Nea Artaki heyetiyle belediyeye gelen Georgalas, Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´nın Kurban Bayramı´nı da kutladı. Georgalas, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 

?Üç yıl önce, Erdek´te çok iyi insan, iyi bir aile reisi ve başarılı bir belediye başkanı tanıdım. Erdek´e geldiğim üç yıl içinde, ilçede çok olumlu gelişmeler gözlemledim. Önümüzdeki dönemde daha da iyi değişiklikler olacağını düşünüyorum. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Yunanistan´da olsaydı, bizim için de iyi bir başkan olurdu. Dilerim, daha da yüksek makamlara gelir. Türkiye´nin, bir ekonomik kriz içinde bulunmasından üzgünüm. Bu krizi kısa sürede atlatmasını diliyorum. Yunanistan da, birkaç yıl önce böyle bir kriz yaşamıştı. Bu krizden zenginler de, fakirler de etkilenmişti.?
Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı da, geçtiğimiz günlerde Yunanistan´ın yaşadığı yangın felaketi nedeniyle Georgalas´a ?geçmiş olsun? dileklerini iletti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli