Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

General Balcı Çamlığında sabah sporu başlıyor

General Balcı Çamlığında sabah sporu başlıyor

Sağlıklı yaşam düşüncesinden hareketle sporu ve sporcuyu destekleme amacıyla çalışmalar yürüten Bandırma Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen ve General Balcı Çamlığında 4 eğitici personel eşliğinde haftanın 3 günü gerçekleştirilecek olan sabah sporuna

Sağlıklı yaşam düşüncesinden hareketle sporu ve sporcuyu destekleme amacıyla çalışmalar yürüten Bandırma Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen ve General Balcı Çamlığında 4 eğitici personel eşliğinde haftanın 3 günü gerçekleştirilecek olan sabah sporuna 4 Nisan´da start veriliyor.
Sporu özendirmek ve Bandırmalıların güne sağlıklı bir başlangıç yapabilmelerini sağlamak amacıyla Bandırma Belediyesi tarafından ´Sabah Sporu´ uygulaması başlatıldı.
General Balcı Çamlığında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü gerçekleştirilecek spor etkinliklerine, güne zinde başlamak isteyen her yaştan Bandırmalılar ücretsiz olarak katılabilecek.
Sabah sporuna katılanlara 4 eğitici personel eşliğinde açma-germe, aerobik ve step yapma fırsatı verilirken, hem temiz hava almanın hem de ücretsiz spor yapmanın keyfi yaşatılacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli