Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Genelkurmay Başkanı Balıkesirden geçti

Genelkurmay Başkanı Balıkesirden geçti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Balıkesire geldi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Balıkesir`e geldi.
Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığına bağlı askeri okullardaki denetleme ve incelemelerini tamamlayan Orgeneral Özel, Balıkesir`den ayrıldı.
Askeri helikopterle Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığına gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Çayırhisar mevkiindeki Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanlığına geçti. 
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu`nun eşlik ettiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Balıkesir`de Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığına bağlı askeri okullarda denetleme ve inceleme yaptı.
Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanlığında askeri törenle karşılanan Genel kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır`dan brifing aldı.
Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlık larını denetledi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yaklaşık 4 saat süren Balıkesir`deki programının ardından Garnizon ve Okullar Komutanlığından ayrılarak Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığına geçti. Burada bir süre dinlenen Orgeneral Necdet Özel aynı gün askeri helikopterle Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu ile birlikte Balıkesir`den ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı