Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Genel-İş Sendikası Balıkesir Şubesi görev dağılımı yaptı

Genel-İş Sendikası Balıkesir Şubesi görev dağılımı yaptı

Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 2014-2015 döneminde açtığı kurslarda eğitim alan kursiyerlerin katılımı ile düzenlenen "Öğrenme Şenlikleri" Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Edremit

Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 2014-2015 döneminde açtığı kurslarda eğitim alan kursiyerlerin katılımı ile düzenlenen "Öğrenme Şenlikleri" Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve çok sayıda davetli katıldı.
Keman, bağlama, gitar, klarnet dinletileri, halk oyunları ve latin dansı, taekwondo, kick boks, muay thai gösterilerinin sunulduğu şenlikte bir konuşma yapan Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Geçen yıl yaşanan Soma maden faciası nedeniyle ertelediğimiz etkinliğimizi bu yıl daha bir coşku ve heyecanla gerçekleştiriyoruz. Halk EğitimiMerkezi Müdürümüz başta olmak üzere kurslarda yer alan tüm eğitmen ve kursiyerlerimizi kutluyor, katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da çalışmaları ve etkinlikleri sergileyebilmek için artık salonların yetmediğini belirterek Hem kurslarımıza hem salonlarımıza katılımlarınızla görüyoruz ki, artık salonlarda değil alanlarda bu etkinliklerimizi yapmalıyız. Tüm öğretmen ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Halk Eğitim Merkezinde görevli eğitmenlere Kaymakam Abdulhamit Erguvan ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, tarafından teşekkür plaketleri verilirken, Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar tarafından da Kaymakam Erguvan ve Belediye Başkanı Saka'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Müzik dinletilerinin yanı sıra kurslarda yer alan öğrencilerde ardı ardına gösterilerini sunduğu etkinlik eğitmenlerin gösterileri ile sona erdi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli