Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Genel-İş Sendikası´ndan Mirza´ya teşekkür ziyareti

Genel-İş Sendikası´ndan Mirza´ya teşekkür ziyareti

Genel-İş Sendikası Başkanı Hüseyin Hilmi Ovalı ve sendika temsilcileri dün akşam saatlerinde imzalanan toplu iş sözleşmesi ile ilgili Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert´e teşekkür ziyareti gerçekleşti

Genel-İş Sendikası Başkanı Hüseyin Hilmi Ovalı ve sendika temsilcileri dün akşam saatlerinde imzalanan toplu iş sözleşmesi ile ilgili Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert´e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Mirza ?Genel İş Sendikası ile sürdürdüğümüz belediyemiz kadrolu ve sendikalı işçilerimizi ilgilendiren 2018 yılına ait toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağladık. Emeğin ve emekçinin her zaman yanındayız. Daha önce olduğu gibi yine emeğin ve emekçinin alın terinin hakkını verdiğimize inanıyorum. Emekçilerimize hayırlı uğurlu olsun? dedi.
Ziyarette; Genel-İş Sendikası Şube Sekreteri Osman Uğur Mamuk, Bandırma Baş Temsilcisi Serkan Ünlü, Temsilciler Ece Bedriye Tutak, Ahmet Demirdağ, Gökhan Tan yer aldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli