Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Değirmenci´ye yeşil ışık yaktı

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Değirmenci´ye yeşil ışık yaktı

Değirmenci, Belediye işçisine garanti verdi

CHP´den Erdek Belediye Başkanı Aday Adayı Yüksel Değirmenci, düzenlediği basın toplantısında, aday adaylığının adaylıkla taçlanacağından emin olduğunu ileri sürdü.
Değirmenci, Ankara ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Ankara´dan yüzümüz mutlu döndük. İnşallah Erdek´in de yüzü gülecek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´na Erdek´imiz için hazırladığım projelerimi paylaştım. Kendisi beni çok sıcak karşıladı ve yapacağından eminim dedi. Geçtiğimiz günlerde partimizin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak Balıkesir Milletvekilimiz Ahmet Akın´ı belirledi. Kendisinin başarılı olacağından eminim. İnanıyorum ki Büyükşehir Belediyesi´ni de alacağız. Önümüzdeki hafta ilçe adayları da belli olacak. Şahsımın aday gösterilmesi ve yerel seçimlerden başarılı çıkmam durumunda öncelikli olarak her fırsatta dile getirdiğim gibi belediye personelinin maaşlarını ödeyeceğim. Bu bizim namusumuzdur, bunu her zaman söylüyorum. Biz bunu yapacağız yapmama gibi bir durumumuz yok. 

?Ben işçinin maaşını ödeyemiyorum, uykularım kaçıyor´ öyle bir dünya yok. O zaman başkanlıktan da istifa edeceksin. Diğer yandan belediye çalışanlarına şahsımın belediye başkanı olduğu takdirde işten çıkarılacaksınız şeklinde aslı olmayan söylemler söylenmiş. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu bile değil. İşten çıkarmak bizim metodumuz değil, ancak şişirilmiş kadrolar var ise verimli bir çalışma ortamı yoksa o arkadaşlarımıza daha rasyonel daha verimli bir iş sağlayacağız. Hiçbir maaş alan kardeşimizin ben inanıyorum ki ben boş boş oturayım da maaş alayım demeyecektir. Ancak ben boş oturan arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. O arkadaşlarımızın da Yüksel Değirmenci gelecek bizim maaşlarımızı ödemek için elinden geleni yapacak ama bizde çalışacağız demesi lazım. Ben belediyede şişirilmiş kadrolar varsa böyle gelmiş böyle gitsin diyemem. Öyle de gitmeyecek. Kimse işten çıkmayacak ancak o kadrolardaki arkadaşlarımız mutlaka çalışacak ve kendilerine çalışma ortamı sağlanacaktır. Bunun sözünü de buradan veriyorum. Belediyedeki tüm arkadaşlarımız rahat olsunlar. Bizler bırakın onların işten çıkartmayı evlerine ekmek götürüp mutlu olmalarını istiyoruz. Gelin Erdek´te bir güneş doğuralım belediyecilik nasıl yapılırmış herkese gösterelim. Ben kendimden çok eminim." şeklinde konuştu.
Basın toplantısı sona erdikten sonra CHP´den aday adayı Değirmenci, Erdek esnafını ve halkını ziyaret ederek kendisini tanıttı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli