Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gençlik ve spor yatırımları durmaksızın devam ediyor

Gençlik ve spor yatırımları durmaksızın devam ediyor

Balıkesir’de gençlik ve spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Balıkesir’de gençlik ve spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 
Birçok proje tamamlanırken, yeni yatırım projelerinin ise yapım çalışmaları başladı. 
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Edremit, Burhaniye ve Bigadiç ilçelerimizde yapımı süren Çağış Kampüsündeki Yeni Kız Yurdu, Edremit Spor Tesisleri ve Burhaniye Gençlik Merkezi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. 
Çağış kampüsüne yapılan 3214 kişi kapasiteli GSB Kız Yurdu içinde barındırdığı spor alanları, ihtiyaç duyulabilecek tüm sosyal donatı ve imkanları ile önümüzdeki eğitim öğretim döneminde üniversiteli gençlere nitelikli hizmet vermeye başlayacak. 
Yapımına yeni başlanan Burhaniye Gençlik Merkezi inşaat alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Özalp, en kısa sürede merkezin tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması için çalıştıklarını belirtti. 
Edremit Spor tesislerinde ise devam eden bakım onarım ve yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu. 
Burhaniye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi yapımı, Bandırma Karaali Acar Spor Salonu, Bandırma 17 Eylül Stadyumu onarımı, Ayvalık Yurdu Çatı Onarımı, Kız Yurdu çevresine istinat duvarı, Balıkesir Engelsiz Gençlik Merkezi ile Gönen Karşıyaka Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası tanzimi ve soyunda odaları yapımı, futbol sahaları ve tribün yatırımları da devam ediyor. 
Balıkesir’de bulunan GSB Yurtları ise genel bakım onarım ve düzenlemeler ile yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. Engelsiz Gençlik Merkezi projesi başta olmak üzere daha birçok proje ile başta gençler olmak üzere, bütün vatandaşlar sportif, sosyal ve kültürel anlamda daha yeterli imkanlara kavuşmuş olacak. 
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, yapımı devam eden tesislerin en sağlıklı ve hızlı şekilde tamamlanması ve hizmete açılması için gerekli çalışmaların planlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, daha fazla gencin sporla buluşturulması, gençlik faaliyetlerine alınması için yürütülen çalışmaların arttırıldığını söyledi.
Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı