Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Gençlik merkezi öğrencilerle çöp topladı

Gençlik merkezi öğrencilerle çöp topladı

Balıkesir Gençlik Merkezi ile Balıkesir Mehmetçik İlk ve ortaokulu el ele verdi.

Balıkesir Gençlik Merkezi ile Balıkesir Mehmetçik İlk ve ortaokulu el ele verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın, ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerimiz arasında oluşturmaya çalıştığı "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi, uygulama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 
Projeye göre, ülkemiz gençliğinin çevresindeki tüm sosyal sorunlara karşı duyarlılığın arttırılması amaçlanıyor.
Bununla birlikte toplumun geliştirilmesi ve gençlerimizin kendi yaşıtları başta olmak üzere, çevresindeki her canlı ile etkili bir iletişim kurularak iyilik yapmalarının alışkanlık haline getirilmesi planlanıyor.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin sorumluluğunda devam eden projenin bu ayağında, Mehmetçik ilk ve ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile Mehmetçik Caddesinde çöp toplama çalışmaları gerçekleştirildi. 
Balıkesir Belediyesinin sağladığı t-şörtleri giyen öğrenciler, eldiven ve maske takarak mikroplardan korunmaya çalıştılar. Öğrencilerin bu anlamlı davranışlarını çok beğenen veliler ve halk da zaman zaman öğrencilere yardım etti. 
Mehmetçik caddesindeki çöp toplama işlemi tamamlandığında, öğrencilerin iyi bir işi başarmanın mutluluğu gözlerinden açıkça okunuyordu. Proje sonunda etkinliğe katılan öğrencilere meyve suyu ikramı da Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından yapıldı. Tebrikler çocuklar, hep böyle olun, yolunuz açık olsun.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli