Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gençerden halka teşekkür

Gençerden halka teşekkür

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajlarında ilçe halkına teşekkür ederken, kutlama amaçlı çiçek göndermek isteyenlere ÇYDDne bağışta bulunmaları önerisinde bulundu.

           Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajlarında ilçe halkına teşekkür ederken, kutlama amaçlı çiçek göndermek isteyenlere ÇYDD`ne bağışta bulunmaları önerisinde bulundu.
30 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi`nden Ayvalık Belediye Başkanı seçilen rahmi Gençer, sosyal medyada kendisine ait sayfadan ilçe halkına bir teşekkür mesajı yayımladı.
Gençer, ikinci yayımladığı mesajında da örnek bir harekete imza atarak tebrik amaçlı çiçek göndermek isteyenlere çiçek yerine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ayvalık Şubesine bağış yapılmasını önerdi.
Gençer, "Çiçek göndermek isteyen değerli dostlarımız; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ayvalık Şubesi`nin hesap numaralarına bağışta bulunmanızı rica eder, saygılarımızı sunarız..." ifadelerini kullandı ve ÇYDD`nin hesap numaralarını verdi.
İş Bankası Ayvalık Şubesi 2120-708576, Yapıkredi Bankası Ayvalık Şubesi 915-93241443 ve  Ziraat Bankası Ayvalık Şubesi 135-57160-5007
Gençer: Teşekkürler Ayvalık"
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer teşekkür mesajında ise şunları söyledi: "Değerli Ayvalıklılar; Herkes için, özgür bir ülke için, Ayvalık için girdiğimiz çok çekişmeli, çok renkli ve seviyeli bir seçim maratonunu başarıyla bitirdik. Tercihini bizlerden yana kullanan ya da kullanmayan tüm Ayvalıklılara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi kucaklıyorum. Yerel seçimler sonucu bizler daha çok sevinen taraf olduk ama kazanan; yaşlılarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, turizmcimiz, çiftçimiz, esnafımız, köylümüz, kısacası 7`den 77`ye tüm Ayvalık oldu."
Gençer: "Seçim bitti artık çalışma zamanı"
Verdiğimiz sözleri tutma, projelerimizi gerçekleştirme, hedeflerimize ulaşma zamanı diyerek konuşmasını sürdüren Gençer, "Bir dakikayı boşa harcama lüksümüz yok. Önümüzdeki 5 yıl boyunca güveninize layık olmak için gece gündüz, durup dinlenmeden çalışacağıma, bir kesimin değil, tüm Ayvalık`ın başkanı olacağıma söz veriyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı