Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gençer, ?Çevre? konulu fotoğraf yarışmasına destek verdi

Gençer, ?Çevre? konulu fotoğraf yarışmasına destek verdi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´i makamında ziyaret eden Ayvalık ve Edremit Kent konseyleri ve fotoğraf derneği yöneticileri sivil toplum örgütleri...

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´i makamında ziyaret eden Ayvalık ve Edremit Kent konseyleri ve fotoğraf derneği yöneticileri sivil toplum örgütleri, fotoğraf dernekleri ve Edremit Kent Konseyini ortaklaşa düzenleyeceği ?Kazdağları´ndan Marda Dağı´na? çevre konulu fotoğraf yarışması hakkında bilgi verip, destek istediler.
Sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği desteklerle dikkat çeken Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, düzenlenecek olan ve Ayvalık´ta ki sivil toplum kuruluşlarının yer alacağı bir etkinliğe destek vereceklerini bildirdi.
Ayvalık Belediyesi olarak kültürel ve sosyal faaliyetlerin daima yanında olduklarının altını çizen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bu etkinliğin Ayvalık başta olmak üzere bölgenin tanıtımına katkı sağlayacağını da söyledi.
Fotoğraf yarışması hakkında bilgi veren Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Tuncer, Edremit, Burhaniye ve Ayvalık´ta ki fotoğraf sanatçıları ve derneklerinin oluşturduğu proje için başkan Rahmi Gençer´in de görüşlerini ve desteğini almak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Fotoğraf yarışmasında çekilecek ve daha sonra açılacak sergilerde yer alacak fotoğraflar, belediyelerin arşivlerinde kullanım hakkı çekildiği bölgenin belediyesine ait olmak üzere yer alacak. Ayvalık Belediyesi´nin de destek verdiği fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların ödülleri ise 5 Haziran Dünya Çevre Gününde düzenlenecek bir tören ile sahiplerini bulacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli