Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Genç Girişimcilerin ilk toplantısı gerçekleştirildi

Genç Girişimcilerin ilk toplantısı gerçekleştirildi

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) koordinatörlüğünde, TOBB Genç Girişimciler İl Kurulu etkinlikleri kapsamında mesleki farkındalık ve tecrübe aktarımları amacı ile meslek liseleri ile toplantıların ilki 100.Yıl Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) koordinatörlüğünde, TOBB Genç Girişimciler İl Kurulu etkinlikleri kapsamında mesleki farkındalık ve tecrübe aktarımları amacı ile meslek liseleri ile toplantıların ilki 100.Yıl Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi.
Çeşitli Meslek Liselerinden 170 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen seminere, Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Canset Sevim, konuşmacı olarak HÜ-DAĞ Metal İnşaat Taahhüt Hırdavat Pazarlama Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ortaklarından Baki Yarımdağ, Bekkiler Metal Makina İnşaat Malzeme Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklarından Abdullah Bekki, Maya İnşaat Kurucusu Bora Öziş katıldı.
Her biri meslek lisesi mezunu olan konuşmacılar iş hayatında başarılı olabilmenin sırlarını, yaşamış oldukları tecrübeleri, genç dimağlara aktardı.
Öğrencilerin iş hayatıyla ilgili sorularının ilimizin önde gelen iş adamları tarafından cevaplandı rılmasının ardından seminer sona erdi.
Balıkesir merkezde başlayan ve tüm ilçelerde de yapılacak olan ve İl Genç Girişimciler Kurulu ve Balıkesir Sanayi Odası Koordinatörlüğünde, ilçelerde bulunan oda ve borsaların ev sahipliğinde ve organizatörlüğünde şu tarihlerde devam edecek: 12 Mart 2015 Susurluk Ticaret Borsası GGK, 12 Mart 2015 Edremit Ticaret Oda ve Borsası GGK, 27 Mart 2015 Bandırma Ticaret Odası ve Borsası GGK, Mayıs 2015 Balıkesir Merkez Balıkesir İl GGK ve Sanayi Odası GGK kapanış toplantısı ile sona erecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı