Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Genç hakeme gözyaşları içinde veda

Genç hakeme gözyaşları içinde veda

Gönen´de oynanan 2. Amatör Lig maçının 30. dakikasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Balıkesir bölgesi aday futbol hakemi Halil Berke Aygün(17), çok kalabalık bir topluluk tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Doğum yeri olan Balıkesir´in K

Gönen´de oynanan 2. Amatör Lig maçının 30. dakikasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Balıkesir bölgesi aday futbol hakemi Halil Berke Aygün(17), çok kalabalık bir topluluk tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Doğum yeri olan Balıkesir´in Köseler Mahallesi´nde, Köseler Camisi´nde kılınan öğle namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilen, Balıkesir Muharrem Hasbi Lisesi öğrencisi Aygün´ün cenaze törenine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, 6 Eylül ilçesi kaymakamı Bayram Gale, Karesi ilçesi kaymakamı Ahmet Erdoğdu, 6 Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Merkez Hakem Kurulu(MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, MHK Başkan Yardımcısı Bünyamin Gezer, MHK 2. Bölge Sorumlusu Erdal Güleç, Futbol Federasyonu Marmara Bölgesi Genel Müdürü Atilla Dönmez, Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Altıner, Balıkesir Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Mehmet Özkan, Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç, ASKF Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi, CHP İl Başkanı Ender Biçki, çok sayıda hakem ve gözlemci ile genç yaşta yaşamını yitiren hakemin öğrenci arkadaşları katıldı.
Cenaze, Halil Berke Aygün´ün dedesi Halil Aygün ve babaannesi Emine Aygün´ün, Köseler Mahallesi´ndeki evinin önünden alınarak, mahalle mezarlığında, gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç hakemin cenazesinde, taraftarı olduğu Beşiktaş´ın da flaması bulunduğu görüldü.
Sinan-Sefine Aygün çiftinin oğlu olup, Zeynep isimli bir kardeşi de bulunan Halil Berke Aygün´ün, bir süredir hastanenin kardiyoloji bölümünde tedavi gördüğü, kan sulandırıcı ilaçlar kullandığı, hakemlik için gerekli sağlık raporunu ise özel bir hastaneden aldığı öğrenildi. Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli