Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Genç atletimizden bir başarı daha

Genç atletimizden bir başarı daha

Türkiye Atletizm Federasyonu organizesinde yapılan ?Komple Atlet Salon Ligi Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonası ve Salon Olimpik Deneme Yarışmaları´nda Balıkesir´i temsil eden Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Aleyna Karaca, Türkiye 2.cil

Türkiye Atletizm Federasyonu organizesinde yapılan ?Komple Atlet Salon Ligi Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonası ve Salon Olimpik Deneme Yarışmaları´nda Balıkesir´i temsil eden Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Aleyna Karaca, Türkiye 2.ciliği ile Türkiye 3. lüğü derecelerini elde etti.
Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul Atletizm İl Temsilciliği tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonu´nda 26 Ocak 2020 tarihinde düzenlenen, Komple Atlet Salon Ligi Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonası ve Salon Olimpik Deneme Yarışmaları sona erdi. 

Çok sayıda sporcunun katılımı ile yapılan atletizm yarışmalarında Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Aleyna Karaca, Komple Atlet Pentatlon Ligi Final Yarışmalarında (60 metre engelli koşu, yüksek atlama, gülle atma, uzun atlama ve 800 metre) kendinden yaşça büyük sporcularla yarışarak Türkiye 2. si oldu.
Aleyna Karaca, Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonasında da yine kendinden yaşça büyük sporcularla yarışarak bu kez Türkiye 3. sü oldu.
Yarışmalar hakkında açıklama yapan başarılı sporcunun Antrenörü aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, çoklu branşlarda Pentatlon dalı sırasıyla engelli koşu, yüksek atlama, gülle atma, uzun atlama ve 800 metre branşlarından oluşmaktadır. Sporcunun yarışması sabah başlayıp akşama kadar devam etmekte olup, fiziksel, ruhsal ve zihinsel açıdan zor bir daldır. Biz bu süreci hayırlısıyla attık. Sporcum kendinden büyük sporcularla yarışmasına rağmen Türkiye 2.si olmayı başarmıştır. Bir aksaklık yaşanmadığı sürece başarılı sonuçlar kazanmaya devam edeceğiz. Sporcumu kutluyor, destek olan herkese teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı