Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Gelişim Çocuk Yuvasından sergi

Gelişim Çocuk Yuvasından sergi

Gelişim Çocuk Yuvası öğrencileri tarafından el işi ve resim sergisi açıldı. 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Bayramı kutlama programı kapsamında Gelişim Çocuk Yuvası İlçemiz Hükümet Caddesindeki PTT karşısında sergi açtı.

Gelişim Çocuk Yuvası öğrencileri tarafından el işi ve resim sergisi açıldı. 19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlama programı kapsamında Gelişim Çocuk Yuvası İlçemiz Hükümet Caddesi`ndeki PTT karşısında sergi açtı.
Gelişim Çocuk Yuvası öğrencilerinin yıl içersinde yaptıkları resimlerin sergilendiği sergi büyük ilgi gördü. Okulun 5 ve 6 yaş grubu öğrencileri tarafından serbest zaman, fen-doğa etkinlikleri ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan resim ve el işi el becerileri sergisine özellikle öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi.
 Çocuklarının sergisini gezen velilerin mutlulukları yüzlerine yansırken, vatandaşlar sergiyi çok beğendiğini ifade etti. Gelişim Çocuk Yuvası`nın, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu`na bağlı olan bir okul olduğunu belirten okul görevlileri,  okulda 0-6 yaş arası çocuklar için eğitim, öğretim ve bakım hizmetlerinin verildiğini kaydetti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli