Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

“Gelecek ‘SİZ’ siniz Ya Da Geleceksizsiniz” projesi sona erdi

“Gelecek ‘SİZ’ siniz  Ya Da Geleceksizsiniz” projesi sona erdi

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Ocaklar Ortaokulu Müdür Yardımcısı Figen Altıntaş tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği, “Gelecek ‘SİZ’ siniz Ya Da Geleceksizsiniz" Projesi geçen hafta tam

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Ocaklar Ortaokulu Müdür Yardımcısı Figen Altıntaş tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği, “Gelecek ‘SİZ’ siniz Ya Da Geleceksizsiniz" Projesi geçen hafta tamamlanıp sona erdi. 
Proje 4 günlük uzaktan eğitimin ardından 1. gün Erdek ve Balıkesir İlçelerinden katılan 15 öğretmenle uygulamalı eğitim gerçekleştirildi. 
Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilen Doğa ve Orman Pedagojisi Eğitiminin 1. Gününe katılan öğretmenler çocuklarla ormanlık alanda etkinlik gerçekleştirme becerisi kazandılar. 
Eğitim sonrası portfolyo çalışması gerçekleştirecek olan öğretmenlere Uludağ Üniversitesi onaylı uluslararası geçerliliği olan sertifika ve Europass sertifika ekleri verilecek.       
Proje ile öğretmenlerin, doğa ve orman okulu pedagojisi alanında bilgi sahibi olmalarının yanı sıra, iklim değişikliği ve çevresel sürdürülebilirliği sağlamaya yönelik olarak bilinçli çocuklar yetiştirmeleri hedefleniyor. 
Projenin sürdürülebilirliği Etwinning, Erasmus, Tübitak gibi ulusal ve ulus ötesi projelerle sağlanacak. 
Güney Marmara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve/veya T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmakta olup, içerik ile ilgili tek sorumluluk Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait olduğu bildirildi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı