Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

?Geleceğe STEM Zamanı? Projesinin sözleşmesi imzalandı

?Geleceğe STEM Zamanı? Projesinin sözleşmesi imzalandı

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile GMKA arasında "Geleceğe STEM Zamanı? isimli projenin sözleşmesi imza altına alındı.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile GMKA arasında "Geleceğe STEM Zamanı? isimli projenin sözleşmesi imza altına alındı.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AB Projeler Birimi tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programı 5. Dönem başvurusu yapılan ?Geleceğe STEM Zamanı? Projesi, GMKA tarafından başarılı bulunan projeler arasında yer almıştı. 

GMKA mali desteği ile yürütülecek olan ?Geleceğe STEM Zamanı? Projesi´nin sözleşmesi 29 Kasım 2018 günü saat 10:30´da GMKA Proje Yönetim Birimi Başkanı Murat Ateş ve Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz tarafından GMKA Balıkesir binasında imzalandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, şunları kaydetti: ?Geleceğe STEM Zamanı Projesi bu yıl Ajans tarafından başarılı bulunan ikinci projemiz. Montessori Eğitmen Eğitimi Projemizi Eylül ayı içinde başarıyla uyguladık ve arkasından bu projemizin hazırlıkları başladı. Bu projeler ile elde edilen kazanımlar öğretmenlerimizin mesleki bilgilerini artırırken bizimde kurumsal kapasitemizi ve hizmet kalitemizi artırıyor. 21.y.y. teknoloji ve bilime dayalı eğitim gerektiriyor. Bizde teknolojiyi kullanan değil, kullandığı teknolojiyi üreten nesil yetiştirmek istiyoruz. Bununda ilk adımı öğretmenlerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artıracak çalışmalardır. Geleceğe STEM projemizin kabulü ilçemizde geçen günlerde açılışını yaptığımız STEM laboratuvarı ile aynı zamana denk geldi ve projeyi en verimli biçimde uygulama imkanına sahip durumdayız. Proje ilçemize hayırlı olsun.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli