Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi´ne Kedi Evi

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi´ne Kedi Evi

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi öğrencileri, E-Twining projesi kapsamında, Altıeylül Belediyesi´nden kedi evi talebinde bulundu.

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi öğrencileri, E-Twining projesi kapsamında, Altıeylül Belediyesi´nden kedi evi talebinde bulundu. Öğrencilerin talebini geri çevirmeyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´nın talimatıyla harekete geçen, Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, okul bahçesinde ayrılan bölümde, kedilerin yaşabileceği ve beslenebileceği bir alan oluşturdu.
Okul Müdürü Ali Darun ´´2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından itibaren, Avrupa Birliği Projelerinden bir tanesi olan E - Twining projesini okulumuzda uygulamaktayız. Bu proje kapsamında ilgili öğretmen ve öğrencilerimiz, sosyal, kültürel ve sosyal değerler anlamında birçok çalışma yaptılar. Bu çalışmalardan bir tanesi de hayvanlarla ilgili. Bizler de Altıeylül Belediyemize müracaat ederek bir ´Kedi Evi´ talebinde bulunduk. Bizi kırmadığı için ve okulumuza yaptığı katkılardan dolayı, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´ya teşekkür ediyoruz.´´ dedi.
Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Fahrettin Burma, ´´Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi´nin talebi bize ulaştıktan sonra, okula gelerek burada bir kedi evi yemleme sistemi oluşturduk. Okul bahçesinde yaşayan kedilerin çevreyi de kirletmesine engel olacağını düşünüyorum. Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi´ne hayırlı olmasını diliyorum.´´ dedi. Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı