Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?Gaziler Günü?ne Erdek kutlaması

?Gaziler Günü?ne Erdek kutlaması

?Gaziler Günü?, Erdek´te de törenle kutlandı.

?Gaziler Günü?, Erdek´te de törenle kutlandı.

Cumhuriyet alanında düzenlenen törene Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ömer Karakaş, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, gaziler, gazi yakınları, CHP İlçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı adına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından günün önemini dile getiren konuşmayı Deniz Yüzbaşı Ersan Bostancı yaptı. Bostancı, gaziliğin, şehitlik makamı ile birlikte anılan en yüce mertebe olduğuna dikkati çekerek, ?Aziz gazilerimiz, vatan size minnettardır? dedi.

Törenin ardından gazilere teker teker armağanlar verip, onlarla sohbet eden Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, kendilerine devlet adına teşekkür ederken, ?Sizlere minnettarız. Sizler, çok daha görkemli törenlerle anılmayı hak ediyorsunuz. Ancak şu andaki bu pandemi musibeti bu yıl buna engel oldu. Ancak bu musibeti ülke olarak atlattıktan sonra bu gününüzü önümüzdeki yıl, çok daha kapsamlı kutlamak boynumun borcudur? dedi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Gaziler Günü Erdek kutlaması
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli