Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gazetemize kutlama ziyaretleri

Gazetemize kutlama  ziyaretleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, gazetemiz ziyaretçi akınına uğradı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle dün ilk olarak Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri ile Erdek Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri gazetemizi ziyaret etti. 
Gazetemiz Muhabiri Tuncay Ertan ile bir araya gelen Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve beraberindeki heyet, Yeni Erdek Gazetesi’nde gazeteciler başta olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını dile getirdi. 
Tuncay Ertan’da konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve beraberindeki CHP heyetinin ardından MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetim kurulu üyeleri ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliği görevlileri gazetemizi ziyaret etti. 
MHP İlçe Başkanı Davran ve Ülkü Ocağı temsilcileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlarken, yayın hayatımızda başarı temennisinde bulundu.   Gazetemiz Muhabiri Tuncay Ertan’da konuklarına teşekkür ederken, siyasal yaşamlarında başarılar diledi. 
MHP ve Ülkü Ocağı heyetinden sonra AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulundular. Gazetemiz Muhabiri Tuncay Ertan ile bir araya gelen AK Parti heyeti günümüzü kutlarken, bundan sonraki yayın hayatımızda da başarılar dilediler. 
AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve beraberindeki heyetle, bir süre ilçemizi ilgilendiren çeşitli konularda sohbet eden Yeni Erdek Gazetesi Muhabiri Tuncay Ertan, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek konuklarına teşekkür ederken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yeni Erdek okuyucularına tarafsız ve doğru haberleri vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.                   Haber: Serpil BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Gazetemize kutlama ziyaretleri
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı