Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Gazetemize kaçak yapı ihbarı!

Gazetemize kaçak yapı ihbarı!

Erdek İlçesi Narlı Mahallesi Beşevler semti Zeynep Sokak sakinleri, oturdukları sokak içinde yer alan bir alanda kesilen onlarca zeytin ağacının bulunduğu araziye kaçak olarak 5 adet villa tipi konut yapıldığını öne sürdüler

Erdek İlçesi Narlı Mahallesi Beşevler semti Zeynep Sokak sakinleri, oturdukları sokak içinde yer alan bir alanda kesilen onlarca zeytin ağacının bulunduğu araziye kaçak olarak 5 adet villa tipi konut yapıldığını öne sürdüler. Tarafsız ve halktan yana yayıncılık ilkesi nedeniyle gazetemizi de kutlayan sokak sakinleri, şu bilgiyi verdiler:
?Öncelikle Erdek´te gerçekleştirdiğiniz tarafsız gazeteciliğiniz nedeniyle sizleri kutluyor, başarılı çalışmalarınızın sürmesini diliyoruz. Bizler, turizmin gözbebeği Erdek´in Narlı Mahallesi Beşevler mevkiinde ikamet eden sakinleriz.

Bölgemizin Zeynep Sokağı içinde yer alan bir alanda kesilen zeytin ağaçlarının bulunduğu araziye 5 adet villa tipi konut inşa edildi. Bu binaların ruhsatı bulunmamaktadır. Binaların sahipleri zaten Erdek´te yaşamayıp, birçoğu İstanbul´da ikamet etmektedir. Kaçak binaların yapımına kimler ve nasıl göz yummuştur? Üstelik binaların yapımı bittikten sonra da kiraya verilmiş. İçlerinde yabancı uyruklu, tanımadığımız insanlar yaşamaktadır. Bölge sakinleri olarak bizler tedirgin olmaktayız. Dile getirdiğimiz bu konunun dikkate alınarak, yetkililerden söz konusu binaların kaçak olup olmadığının araştırılmasını istiyoruz.? Haber : Menmet Ertan



belma yaprakçıer
27.11.2015 19:27:31
bizlerde zeynep sokağı sakiniyiz.bu arsada birtek zeytin ağacının bulunmadığını biliyoruz ve orada yaşayan herkeste bunu biliyo ayrıca narlı mevkiinde zeynep sokakta dahil olmak üzere hiç bir evin ruhsatı yoktur sadece bu evlerin hedef alınmasının sebebi nedir merak ediyoruz

burak turhan
27.11.2015 20:10:06
tarafsız ve halktan yana yayıncılık yapan bir gazetenin tek taraflı olmaması gerektiğini düşünerek yazımı yayınlamanızı umut ediyorum.bir zeynep sokagı sakini olarak size soruyorum neden sadece bu evler hedef gösteriliyor.narlıda ruhsatı olan evmi var üstelik yalan ihbar o gördüğünüz evlerin arsasında değil zeytin ağacı herhangi bir fidan bile yoktu buna hepimiz şahitlik edebiliriz.

ziya arkant
27.11.2015 20:38:38
selamlar ben erdekte yaşayan narlıdada yazlığı olan bir vatandaşım tarafsız bir gazete olarak bizlerede kulak vermenizi rica ediyorum bir zeynep sokağı sakini olarak arkadaşlarımıza yapılmış bu haksızlığı kınıyorum zira bizlerde narlı yaşayana olarak aynı şartlardayız ve birgün bu yapılanın bizlerinde başına gelebilecegini düşünerek size yazıyorum bu gördüğünüz evlerin arsalarında tek bir dikili ağaç olmadıgınada şahitiz sizlere bu ihbarı yapan kişininde evinin ruhsatı olmadığından şüpheniz olmasın bunun kişisel bir husumetten başka açıklaması olamaz saygılarımla.

metin çağdaş
27.11.2015 20:48:12
merhaba birincisi narlımızda sitelerin haricinde hiçbir evin ruhsatı yoktur.ikincisi bu evlerin arsasında asla ve asla dikili tekbir ağaç yoktu üçüncüsü bu evlerde yabancı uyruklu kimselerin kaldığı küllüyen yalandır ve bunu şahitlerle ispat edebiliriz bunun bize karşı yapılmış kişisel bir düşmanlıktan kaynaklı olduğu kesin ve nettir lütfen sizden ricam tarasız olduğunuzu ispatlayın ve bizede cevap verme hakkını tanıyın saygılarımla..

Anahtar Kelimeler: Gazetemize kaçak yapı ihbarı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli