Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Gazetemiz artık 44 yaşında!

Gazetemiz artık 44 yaşında!

Yerel bir basın organını değil 44 yıl, 10 yıl bile yaşatmanın zorluğunu en iyi şekilde bu mesleğin içinde bulunanlar değerlendirir.

YENİ ERDEK Gazetesi, 44 yıl önce yola çıktığı ?dürüst ve saygın gazetecilik? anlayışından hiç ödün vermedi. Hep kendini yenilemeye çalıştı. Ortam ve koşullar ne olursa olsun, hep ülkemizin ve yöremizin çıkarlarını önceliğine aldı. Hiçbir zaman ?şantaj gazeteciliği?ne yönelmedi. ?Çamur at, tutmazsa izi kalsın? çarpık anlayışını düşünmedi. 

Çok sesli olmanın gereği, gazetemizin sütunları, ülkemizi bölmek isteyenler dışında, her çeşit düşünceye açık oldu.

İşte bu çizgimiz, okurlarımız tarafından ödüllendirildi. Buna bağlı olarak, internette de binlerce kişi, gazetemizi, Erdek ve Balıkesir´in, ülkemizin en güvenilir yayın organları arasında başlarda görerek okumayı sürdürüyor. YENİ ERDEK, bugünlere ulaştıysa bu vefakâr okurlarımız sayesindedir.
Aradan 44 yıl bile geçse, bugün yayına ilk başladığımız günlerin heyecanı içindeyiz. Tüm gücümüzle, basın ilkeleri ve ahlakından ayrılmadan, kutsal saydığımız bu çizgide yürümeyi sürdüreceğiz.
Başta değerli okurlarımız olmak üzere YENİ ERDEK´in bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunmak boynumuzun borcudur.
YENİ ERDEK



Anahtar Kelimeler: Gazetemiz artık yaşında
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli