Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Galatasaray Kulübü üyesi Osman Kocaman: Bu yıl iki kupayı da hak ederek kazandık”

Galatasaray Kulübü üyesi Osman Kocaman:  Bu yıl iki kupayı da hak ederek kazandık”

Galatasaray Kulübü'nün Bandırma'daki tek Divan Kurulu üyesi Osman Kocaman, Sezonu, hak ettiğimiz iki kupayla kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Galatasaray Kulübü'nün Bandırma'daki tek Divan Kurulu üyesi Osman Kocaman, Sezonu, hak ettiğimiz iki kupayla kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra üye olduğu kulüpte 34 yılını doldurduğunu vurgulayan Kocaman Balıkçılık İthalat ve İhracat Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kocaman, şu değerlendirmede bulundu:
Çok zor koşullar ve dar bir kadroyla kazandığımız iki şampiyonluk, her çeşit takdirin üzerindedir. Bu kadroya 2-3 kaliteli takviye yapıldığı takdirde gerek Avrupa'da ve gerekse önümüzdeki yıl Türkiye'de yine başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Cuma akşamı, Bandırma Perama Otel'de, Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği'nce düzenlenecek şampiyonluk gecesine Galatasaray Kulübü üst düzeyinden yöneticiler de katılacak. Ben de gecede hazır olup şampiyonluk kutlamasına katılacağım.”
Kocaman'ın kızı Deniz Kocaman ve Kocaman Balıkçılık ortaklarından Metin Yalçınkaya da Bandırma'dan Galatasaray Kulübü üyesi bulunuyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli