Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Galatasaray Bandırma Taraftarları Derneği´nden Mirza´ya ziyaret

Galatasaray Bandırma Taraftarları Derneği´nden Mirza´ya ziyaret

Galatasaray Bandırma Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında düşüncelerini açıklayan dernek başkanı Hakan Yücel, Mirza´nın, bugüne dek kendilerine desteğini hiç esirgemediğini belirterek teşekkür etti. Yücel, Galatasaray taraftarı olan Mirza´ya, kulübün yeni kimlik kartı ile sarı-kırmızılı renkli bir kupa bardağı armağan etti.
Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu vurgularken, şunları söyledi:
?Galatasaraylıyım ama tüm takımlara ve taraftarlarına da eşit uzaklıktayım. Galatasaray, Avrupa´da elde ettiği başarılarla Türk futbolunun önünü açmıştır. Takımlar arasında rekabet olması yararlıdır. Çünkü rekabet, takımların ilerlemesinde itici rol oynar. Bu rekabete paralel olarak elbette ki, birbirimize takılacağız, şakalar yapacağız ama centilmenlikten ayrılmamamız gerekir. Galatasaray taraftarları da centilmendir. Sporda ve politikada gerginlik olmamalıdır. Bandırma´da, spor ve politikada önemli bir gerginlik yok. Bu da Bandırma´da yaşayanların kültür düzeyinin yüksekliği ve çağdaşlığını gösterir.?
SPOR ALANLARI KONUSUNDA FAKİRİZ
Bandırma´nın, sportif tesisler açısından fakir olduğuna dikkat çeken Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir´deki çok sayıdaki spor tesisinin, Spor Bakanlığı tarafından yapıldığına işaret ederken, şu değerlendirmede bulundu:
?Balıkesir´in vergisinin yarısını Bandırma ödediği halde ilçemize devletin yaptığı hiçbir yatırım yok. Belediye olarak kentimizdeki spor tesislerini artırmak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Şu anda, ?Korozman´ bölgesinde, itfaiyenin arkasında, belediyemize ait 11 dönümlük alanda yapmayı plânladığımız, 500 seyirci kapasiteli spor salonu ve yanında bulunacak yüzme havuzunun projesini hazırlıyoruz. Bu salonda, hentbol maçları da oynanacak. Amacımız, çocuklarımıza, gençlerimize spor yapacakları yeni alanlar kazandırmaktır. Bu arada, ?yap-işlet-devret´ modeliyle spor tesisi yapmak üzere Bandırma Basketbol Kulübü´ne 20 yıllığına yer verdik. Yine Bandırmagücü Kulübü´ne de spor tesisi yapmaları için yer tahsisinde bulunduk.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli