Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Futbol sevgisine ödül

Futbol sevgisine ödül

Balıkesir basın mensuplarının geleneksel Çarşamba Halı Saha maçlar devam ediyor.

Balıkesir basın mensuplarının geleneksel Çarşamba Halı Saha maçlar devam ediyor. Her hafta halı sahada spor yapmak için toplanan Balıkesirli görsel ve yazılı basın mensupları kendi içlerinde futbol sevgisini yitirmeyen meslektaşlarını ödüllendirdi. Yaklaşık 2 yıldır devam eden halı saha maçlarına düzenli gelen Gazeteci Cengiz Güneş ve Mete Kozdağ ödüllerini Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı İlkan Toprak´ın elinden aldılar.
Birçok aktivitede bir araya gelen basın mensupları bu kez sporu ve futbol sevgisini ödüllendirmiş oldu. Dernek Başkanı İlkan Toprak "Uzun zamandan beri basın mensupları olarak spor yoluyla birlikte zaman geçirme imkanı buluyoruz. Bugün de hem sporun önemine vurgu yapmak hem de arkadaşlarımıza bir hatıra kalması amacıyla böyle bir ödül vermeyi uygun gördük. Her hafta seçtiğimiz iki arkadaşımıza "En iyi futbolcu ödülünü vereceğiz". Bu aslında sporun bir anlamda ödüllendirilmesi olacak. Futbol, Basketbol yada herhangi bir spor faaliyetine katılmak aslında birçok kötü alışkanlığı da engelliyor. Özellikle gençleri spora yönlendirmek çok önemli. Günümüzde buna bağlantılı olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün ve Gençlik Merkezlerinin önemli projeleri var " dedi
Ödül alan gazeteci Cengiz güneş ise; ?Sembolik bir ödül ancak burada spora verdiğimiz önem, arkadaşlık daha ön plana çıkıyor. Bu ödül için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayatın her alanında spora devam diyorum" dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Futbol sevgisine ödül
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı