Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Fuhuş çetesi çökertildi

Fuhuş çetesi çökertildi

Komşu ilçe Bandırma'da Emniyet Müdürlüğünün, teknik ve fiziki takibin ardından kadınları para karşılığı zorla erkeklerle ilişkiye zorladığı öne sürülen şebeke çökertildi.

Komşu ilçe Bandırma’da Emniyet Müdürlüğünün, teknik ve fiziki takibin ardından kadınları para karşılığı zorla erkeklerle ilişkiye zorladığı öne sürülen şebeke çökertildi.

Operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli tutuklandı. Bandırma’da bir yıllık teknik ve fiziki takibin ardından, Bandırma başta olmak üzere Bursa ve İstanbul’da daha önceden belirlenen 15 adrese Bandırma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından eş zamanlı baskın düzenlendi. Şafak vakti yapılan operasyonda, kadınları para karşılığı zorla erkeklerle ilişkiye zorladığı öne sürülen şebeke çökertildi. Şebekenin lideri olduğu öne sürülen A.D. ile birlikte 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler Bandırma Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Bandırma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Şüphelilerden 11’i emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevine konulduğu öğrenildi.

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli