Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Filenin prensesleri şampiyonluğu Başkan Gençer´le paylaştı

Filenin prensesleri şampiyonluğu Başkan Gençer´le paylaştı

Ayvalıkgücü bayan voleybol takımı 3.lig´e yükseldi.

Ayvalık´ı başarılarıyla onurlandıran Ayvalıkgücü kız voleybol takımı aldığı kupalarla, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı İrfan Vural, Yönetici Serkan Özkan, Antrenör Sedat Oğuz hazır bulundu.
Tamamen alt yapıdan yetişten Ayvalıklı sporcuların yer aldığı Ayvalıkgücü Kız Voleybol Takımı, diğer kulüplere oranla çok düşük bütçeyle kuruldu.
Ziyaret sırası görüşlerini dile getiren Antrenör Sedat Oğuz, her daim kendilerini destekleri için Başkan Gençer´e teşekkürleri sunarken, şehir turu atarak şampiyonluklarını kutlamak istediklerini belirtti. Başkan Gençer ise bu talebi memnuniyetle kabul edeceğini söyledi.
Filenin prenseslerini başarılarından dolayı kutlayıp, onlara birer hediye ve plaket sunan Başkan Gençer ?Hayatınızın en mutlu anları, kıymetini bilin. Hayata sporla başlamak, 1-0 önde başlamaktır. Set vermeden şampiyon oldunuz. Hayatınız boyunca bu başarıyla övüneceksiniz. İlçe takımı olarak, İl takımlarını yendiniz. Bu çok büyük bir başarıdır, sizlerle gurur duyduk? dedi.
Haser Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı