Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

FİDAN DİKİM VE BUDAMA MEVSİMİ BAŞLADI

FİDAN DİKİM VE BUDAMA  MEVSİMİ BAŞLADI

Fidan dikim ve budama mevsiminin gelmesi nedeniyle Balıkesir Park Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Bandırma´nın sorumlu bulundukları caddelerde bulunan ağaçlar budanmaya ve yeni fidan dikimlerine başlandı.

Fidan dikim ve budama mevsiminin gelmesi nedeniyle Balıkesir Park Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Bandırma´nın sorumlu bulundukları caddelerde bulunan ağaçlar budanmaya ve yeni fidan dikimlerine başlandı. Gece saat 23.00´den sonra başlayan budama sırasında bazı araçların park etmeleri nedeniyle çoğu ağacın budamaları ertesi güne kaldı.
Budamanın yanında Balıkesir Park Bahçeler fidanlığında yetiştirilen fidanların dikimlerine Atatürk Caddesi´nden başladıklarını belirten Kent Estetiği 1. Daire Başkanlığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe Şube Müdürlüğü Orman Mühendisi Onur Yazıcı, önce Atatürk Caddesi´ne 3 günde 30 ligustrum ve değişik ağaç türü fidanı dikildiğini söyledi. Fidan dikiminin aralıksız; Ordu, Kurtuluş ve İnönü caddelerinde ve sorumlu bulundukları diğer yerlerde de 10 hafta devam edeceğini ifade eden Oman Mühendisi Onur Yazıcı dikilen fidanların özenle korunması gerektiğini söyledi.
Haber : Erdem Özcan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false