Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

FETÖ tiyatrosu Amerika turnesinde

FETÖ tiyatrosu Amerika turnesinde

?ABD´de suflörlüğünü FETÖ´nün yaptığı tiyatro oynanıyor?

?ABD´de suflörlüğünü FETÖ´nün yaptığı tiyatro oynanıyor?
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, ?Halkbank davasında, FETÖ´nün tiyatro kumpası olarak yayılan haberlerle ilgili halkımızı doğru bir şekilde bilgilendirmek amacıyla hazırladığımız bilgilendirme broşürlerini, İl Gençlik Kolları Başkanlığımızca kapı kapı gezerek halkımıza ulaştırdık." diye konuştu.
ABD´de deki Halkbank davasının kurgu ve yalandan ibaret olduğunun altını çizen Demiraslan, Türkiye´yi zor durumda bırakarak ekonomik darbe yapılmasının hedeflendiğini vurguladı.
Demiraslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu davanın her iki ülkenin ilişkilerine zarar vermeden sonuçlandırılmasının iki ülkenin çıkarına olduğunu düşünüyoruz. Bunu Türkiye´nin yargılama yetkisine, egemenliğine saldırı olarak değerlendiriyor ve kabul etmiyoruz. Halkbank davasında FETÖ´nün tiyatro kumpası olarak yayılan haberlerle ilgili halkımızı doğru bir şekilde bilgilendirmek amacıyla AK Parti Balıkesir İl Başkanlığımız tarafından hazırlanan bilgilendirme broşürlerini, İl Gençlik Kolları Başkanlığımızca kapı kapı gezerek halkımıza ulaştırdık. AK Parti Teşkilatı olarak bizler, bu süreçte halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz." Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli