Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Fenerbahçeliler yeni sisteme geçiyor

Fenerbahçeliler yeni sisteme geçiyor

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Lokal İşletmeciliği sistemini bıraktı. Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Metin Canbaz, şehir içindeki dernek lokalinin kapanmasından üzüntü duyan Fenerbahçelilere müjdeyi verdi:

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Lokal İşletmeciliği sistemini bıraktı.
Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Metin Canbaz, şehir içindeki dernek lokalinin kapanmasından üzüntü duyan Fenerbahçelilere müjdeyi verdi: "Yeni futbol sezonunda Fenerbahçe`nin maçlarını sadece Fenerbahçelilerin birlikte izleyebilmesi için, maçları indirimli tarifeden Acet Otel Tesislerinde birlikte izleyebilecekler" dedi.
Göreve geldiklerinden bu yana yönetim olarak, Fenerbahçe`nin maçlarını sadece Fenerbahçeliler birlikte nasıl izleyebilir? sorusuna yanıt aradıklarını söyleyen Canbaz, Bandırma Fenerbahçeliler Derneği, takımlarının maçlarını Bandırma`da anlaşmalı oldukları bir otelin tesislerinde taraftarlarına izlettiklerini ve bu uygulamadan onların çok memnun olduklarını öğrendiklerini belirtip, aynı uygulamanın Erdek`te de başlanmasına karar aldıklarını ifade etti.
İlk etapta, tüm üyelerimize ulaşıp kulübümüzün taraftar kartlarına sahip olmasını sağlayacağız. Üyelerimiz ellerindeki bu kartlar sayesinde anlaşmalı olduğumuz Acet Otel Tesislerinde indirimli tarifeden faydalanabileceği gibi, aynı zamanda Şükrü Saraçoğlu Stadında bu kart sayesinde maç seyredebilme önceliğini hak etmiş olacaktır şeklinde konuşan Canbaz, "2010/2011 futbol sezonu maçlarında tüm üyelerimizle birlikte omuz omuza çoşkuyla maçlarımızı izleyebileceğiz. Tesisin sigara içilmeyen kapalı bölümünde 2 tane, sigara içilen dış alanında ise 1 tane dev TV ekrandan maçlarımızı keyifle izleyebileceğiz" dedi.
Fenerbahçe Futbol Okulunun bu yılda Bandırma`da açılacağını hatırlatan Canbaz, 7-16 yaş arası gençlerin katılabileceği, Fenerbahçe Alt Yapı Futbol Okulu`nun faaliyete geçeceğini, Fenerbahçe Spor Kulübüne ve Türk futboluna yeni yeteneklerin kazandırılması hedefiyle açılan spor okuluna başvurulmasını istedi.
Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli