Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Fenerbahçe, Manyas´ta spor tesisi kurma girişimi başlattı

Fenerbahçe, Manyas´ta spor tesisi kurma girişimi başlattı

Fenerbahçeli İdareciler spor tesisi kurmak için geldikleri Manyas´ta yer arayışında bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübünden bir heyet, Manyas ilçesinde spor tesisi kurmak amacıyla belediye yetkililerinin önerdiği araziyi inceledi.
Cemil Turan, Zafer Tüzün, Ahmet Yetkin, Metin Mataracı ve Hasan Saygı´dan oluşan heyet, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin´in davetlisi olarak ilçeye geldi.
Barçin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 100 dekarlık bir araziyi sarı-lacivertli kulübe sembolik ücret karşılığında sportif yatırımlar yapmak kaydıyla verebileceklerini bildirdi.
Bu konuda belediyeden her türlü desteği sağlayacaklarını belirten Barçin, şunları kaydetti: "TOKİ konutlarının yanı ile kırsal Kızık Mahallesi arasında kalan 100 dekar civarındaki araziyi Belediye Meclisi kararı ile sembolik bir ücretle sportif yatırımlar yapmak kaydıyla Fenerbahçe Kulübüne vermeyi planlıyoruz. İlçemize bacasız sanayi kurulması için gerekli olan her türlü çabayı sarf ederiz. Bu alanda termal su çıkma olasılığı da çok yüksek. Zaten 3-4 kilometre mesafede termal tesisler mevcut, spor tesisleri için bulunmaz bir ortam." Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli