Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Federasyon yönetimi toplandı

Federasyon yönetimi toplandı

Galatasaray dernek başkanları Bandırma´da buluştu

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu´nun yönetim kurulu toplantısı Bandırma´da yapıldı. Geçtiğimiz mayıs ayında İstanbul´da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulda oluşan yeni yönetim Bandırma´da derneklerin sorunlarını ve yapılacak projeleri masaya yatırdı.
Eren Cicioğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Adnan Erdan, (Bandırma), Ümit Sungur Leblebici (Çorum), Salih Yavuz (Uzunköprü), Hakan Arı (Didim), Fevzi Eryalçın (Aydın), Mahir Alpaslan (Artvin), Azmi Oktay (İstanbul/Maltepe), Mehmet Kayaçal (Kastamonu), Ali İlhan Gökkılıç (Yalova), Mehmet Turan (İnegöl), Ali Başoğul (Hayrabolu), İlhan Çakar (Çanakkale), Ahmet Tuncer (Boyabat) ve Erol Yağcı (Osmaniye) katıldı.
Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalar yapan Adnan Erdan, Galatasaray dernekleri için önemli bir toplantı gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, ? Güzel sonuçların alınacağı ve kararların çıkacağı toplantımızı Bandırma´da gerçekleştiriyoruz. Katılanlara teşekkür ederim? dedi.
Federasyon Başkanı Eren Cicioğlu da federasyonun ilk ortaya çıkışı konusunda bilgi vererek, derneklerin Galatasaray Kulübü´ne verdiği katkıları anlattı. Cicioğlu, ?15 yönetim kurulu üyesinin 11 ile gerçekleştireceğiz toplantımızda gerekli dernek kayıtlarını yapacağız. Kulübümüze nasıl bir bağ ve katkı sağlayacağımızı oturup tartışacağız. 2006 yılında Özhan Canaydın´ın talimatıyla 5 derneğin ortaklaşa kurduğu federasyondur. Bugün bu birliktelik 56 derneğe çıkmış durumda, 23 derneğimiz de federasyona katılmak için bekliyor. Kulübümüzde bazı şeyler zaman zaman sekteye uğrasa da bugün federasyon ve kulüp birlik içinde yürümektedir. Biz, Türkiye geneline hitap ediyoruz. 6 bin üyemiz bulunuyor.15 kuruluş aşamasında dernek var. 23 federasyona girmek isteyen 23 derneğimiz daha var. Bunlarla birlikte 15 bin civarı taraftarımız olacak. Derneklerin kulübe belli bir ödentisi var, bunun yanı kulübümüze forma ve kombine alımları ve loca alımı şeklinde de destek veriyoruz.? dedi.
BAŞKAN CİCİOĞLU´NDAN ALİ KOÇ YORUMU
Toplantı öncesi değerlendirmelerde bulunan başkan Cicioğlu, şunları söyledi:
?Fenerbahçe Kulübü başkanlığına Ali Koç´un gelmesinden memnunuz. Fikret Orman´dan sonra Ali Koç´un da başkan olması futbola nezaket ve centilmenlik ruhunu getirdi. Bunun da Türk futbolunda huzur ortamı yaratacağına inanıyorum.? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Federasyon yönetimi toplandı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli