Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

FB ile BJK Futbol Okulu halı sahada kapıştı

FB ile BJK Futbol Okulu halı sahada kapıştı

FB Futbol Okulu ile BJK Futbol Okulunun sporcuları büyüklerine derbi heyecanı yaşattı.

FB Futbol Okulu ile BJK Futbol Okulu`nun sporcuları büyüklerine derbi heyecanı yaşattı.
Balıkesir Beşiktaş Futbol Okulu etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Açıldığı günden bu yana Balıkesir`e değer katma sloganıyla yoluna devam eden Yavru kartallar antrenmanlarının yanı sıra sosyal aktiviteleriyle de öğrencilerine tam zamanlı eğitim vermeye devam ediyor.
Yavru Kartallar geçtiğimiz gün Balıkesir Flaş Halı sahada yaptığı Fenerbahçe Futbol Okulu Akçay Şubesi hazırlık karşılaşmalarında şenlik havası vardı.
1997 doğumlu öğrencilerden 2008 doğumlu öğrencilere kadar tüm yaş grupların maçları oldukça neşeli ve çekişmeli geçerken, maça velilerinde ilgisi oldukça fazlaydı.
Pazar günkü çalışmalarında da Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ün ölüm yıldönümünü unutmayan yavru kartallar antrenman öncesi Atatürk bayrağı açtılar.
Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir Şube Sorumluları İsa-Musa Karaoğlan, yaptıkları maç ve sosyal etkinliklerin önemine değinerek Akademik bir futbol okulu olduklarını söyleyen futbolun temel eğitimlerinin yanında bu gibi sosyal etkinliklerinde devam edeceğini belirtirken, çocukların gelişimi konusunda bu aktivitelerin çok önemli olduğunu anlattılar.
Çalışmalarını haftada 2 gün (Cumartesi-Pazar) sürdüren Beşiktaş Futbol Okulu`nun çalışma programı tüm hızıyla devam ediyor.   


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu