Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Faruk Küstül, ?Bölgesel Hakem? klasmanına yükseldi

Faruk Küstül, ?Bölgesel Hakem? klasmanına yükseldi

?Üst klasman?dan düşen İlker Meral hakemliği bıraktı

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu´nun(MHK), 2016-2017 hakem klasmanları belli oldu. Buna göre, Balıkesir bölgesi futbol hakemlerinden olup, Bandırma´da çalışan Faruk Küstül de, il hakemliğinden, ?Bölgesel Hakem Klasmanı?na yükseldi.
Uzun süreden beri ?üst klasman hakemi? olarak görev yapan İlker Meral´in bu klasmandan düşmesi nedeniyle hakemliği bırakmasıyla Balıkesir bölgesinin üst klasmanda hakemi kalmadı. Yine, Balıkesir bölgesinin bölgesel hakemi olarak birkaç yıldır düdük çalan Hakan Semerci de, bu klasmandan düşünce hakemliği bıraktı.
2016-2017 sezonu için açıklanan klasman listelerine göre, Balıkesir bölgesi hakemlerinden Ahmet Ayaz ve Bilal Gölen, A klasmanı yardımcı hakemliği; Seser Tuna, B klasmanı; Adnan Deniz Kayatepe, Doğan Altun ve Murat Orhan, C klasmanı; Hidayet Zeybek, Turhan Akbaş, Onur Yoldaş ve Ömer Aslantekin, klasman yardımcı hakemliğindeki yerlerini korurlarken, Kadir Beyaz da, bölgesel yardımcı hakem klasmanından, ?klasman yardımcı hakem? klasmanına yükseldi.
Geçen yıl da ?Bölgesel Hakem? klasmanında görev yapan Balıkesir bölgesi hakemleri Abdurrahim Gargi, Samet Kaan Keskin, Erhan Altaş, İlhan Çelebioğlu, Hüseyin Kocadağlı, Fettah Büyükyıldız, Ercan Akdeniz ve Furkan Şehirli´ye bu yıl, Faruk Küstül, İsa Sütçü, Anıl Furkan Liman, İsmail Güleçyüz, Sabri Öğe, Emrah Özenç, Emre Küçük, Tolga Tugay İnan, Burak Yüzüak, Ozan Burak Akduman ve Kadir Devrim de eklendi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli