Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Faili meçhul cinayet aydınlandı

Faili meçhul cinayet aydınlandı

Geçtiğimiz Kasım ayında Turgut Özal Bulvarı, Kanal arkasında kalan zeytin bahçesinde 18 bıçak darbesi ile vurularak öldürülmüş olarak bulunan Azerbaycan uyruklu Saida Eyvazovanın (53) cinayet zanlısı yakalandı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Turgut Özal Bulvarı, Kanal arkasında kalan zeytin bahçesinde 18 bıçak darbesi ile vurularak öldürülmüş olarak bulunan Azerbaycan uyruklu Saida Eyvazova`nın (53) cinayet zanlısı yakalandı. 

Erdek Emniyet Müdürlüğü Cinayet masası ekipleri olay mahallinde yaptıkları inceleme sonucu hunharca katledilen kişinin Azerbaycan uyruklu Saida Eyvazova’ya ait olduğunun belirlenmesi üzerine başlatılan çalışmalar, 8 ay sonra sonuç getirdi.
Dün Balıkesir polisi Erdek, Saida Eyvazova cinayeti ile ilgili olarak aslen Dursunbey nüfusuna kayıtlı İsmail Açık’ı gözaltına alarak ilk sorgulaması ardından Erdek’e getirdi. Azeri, Saida Eyvazova’nın cinayet zanlısı olarak önce Erdek Cumhuriyet savcılığına, ardından Sulh Ceza mahkemesine sevk edilen İsmail Açık tutuklanarak ceza evine kondu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli