Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Evinde intihar etti

Evinde intihar etti

Ünal Düşmez (65) isimli şahıs evinde av tüfeğiyle kendini vurup intihar etti. Erdek Yalı Mahallesi Kumlu Yalı Caddesi adreste bir dairede oturan Ünal Düşmez İsimli vatandaş, evde kimsenin bulunmadığı saatte, evinde bulunan av tüfeğiyle kendini vurup

Ünal Düşmez (65) isimli şahıs evinde av tüfeğiyle kendini vurup intihar etti.
Erdek Yalı Mahallesi Kumlu Yalı Caddesi adreste bir dairede oturan Ünal Düşmez İsimli vatandaş, evde kimsenin bulunmadığı saatte, evinde bulunan av tüfeğiyle kendini vurup intihar etti.
Ünal D`nin intiharı, Pazartesi gününden bu yana kendisinden haber alamayan damadı ve kızının eve gelmesiyle ortaya çıktı.
Her gün damadı H.T`nin işyerini ziyaret eden Ünal Düşmez, üç gün boyunca damadının işyerine gelmemesi üzerine kayınpederinin işyrine neden gelmediğini öğrenmek isteyen Hüseyin T. eşi ile birlikte Salı günü Ünal Düşmez`in evine gitti. Evin kapısını açan Hüseyin T. ile eşi, babaları Ünal Düşmez`in cansız bedeniyle karşılaştı. H.T`nin polisi aramasıyla olay yerine gelen polisler, Düşmez`in ölmüş olduğu tesbit etti. Cumhuriyet Savcılığı, ölüm nedeninin tespiti için ceset Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Ünal Düşmez, Çarşamba günü toprağa verildi.
Savcılığın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli