Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Evinde Bıçaklanarak öldürülen talihsiz öğretmen toprağa verildi

Evinde Bıçaklanarak öldürülen talihsiz öğretmen toprağa verildi

Edremit ilçesinde evinde bıçakla öldürülen İngilizce öğretmeni Elif Denizer Isparta toprağa verildi.

Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınan talihsiz öğretmenin cenazesi, ilk olarak Camivasat Mahallesi Baraj Caddesi´ndeki evine, ardından Mahkeme Camisi´ne getirildi.
Cenaze törenine, Ispartalı´nın eşi Enis, kızı İdil ve oğlu Erim´in yanı sıra öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze, kılınan namazın ardından Edremit Şehir Mezarlığı´na defnedildi.
İngilizce öğretmeni Elif Isparta, Edremit ilçesindeki evinde öldürülmüş olarak bulunmuştu. Evdeki iki parmak izinin şüpheli R.K.(26) ile uyuştuğu tespit edildi. Polis, cinayet şüphelisi R.K´yi gözaltına aldı. Şüphelinin yapılan üst aramasında olayda kullanmış olabileceği değerlendirilen plastik saplı ucu sivri tornavidaya benzer alet ele geçirildi. Şahsın suratında boğuşmaya bağlı olabilecek çizikler bulunduğu, olay yerindeki kanlı ayakkabı izi ile yakalandığı anda ayağındaki spor ayakkabının izlerinin eşleştiği bildirildi. Şüpheli ve maktulün tırnaklarındaki DNA kalıntıları ve üzerindeki elbiseler adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli