Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Evi yanan aileye Edremit Belediyesinden yardım eli

Evi yanan aileye Edremit Belediyesinden yardım eli

Edremit'in Çamcı Mahallesi'nde geçtiğimiz gün çıkan yangında evlerinin kül oluşunu gözyaşları içerisinde izleyen anne ve kızına Edremit Belediyesi şefkat elini uzattı.

Edremit’in Çamcı Mahallesi’nde geçtiğimiz gün çıkan yangında evlerinin kül oluşunu gözyaşları içerisinde izleyen anne ve kızına Edremit Belediyesi şefkat elini uzattı.
Edremit Belediyesi’nin öncülüğünde hayırseverlerin katkısı ile yanan evin onarımı yapılarak aileye teslim edilecek.
Edremit’e bağlı Çamcı Mahallesi’nde çıkan yangında Sebahat Erdem ile 7 yaşında ki kızı Gülistan Erdem’in birlikte yaşadıkları ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Evlerinin yanışını gözyaşları içerisinde izleyen anne ve kıza Edremit Belediyesi yardım elini uzattı.
Edremit Belediyesi Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker, aileye geçmiş olsun dileklerini iletip, yangında hasar gören evin onarımının yapılacağını açıkladı.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gerekli yardım ve düzenlemelerin yapılması için talimat verildiğini açıklayan Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker, “Yangında evini kaybeden Sebahat Erdem kardeşimize öncelikle Belediye Başkanımız Kamil Saka’nın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Belediyemizin öncülüğünde hayırseverlerin de katkıları ile Erdem ailesinin yanan evinde yeniden bakım, onarım ve gerekli tadilatları yapılacaktır. Gerekli ev eşyaları da alınarak yaşanabilir bir hale getirilip aileye teslim edilecektir” dedi.
Eşini yıllar önce kaybeden ve 7 yaşındaki kızı ile birlikte yaşayan ev sahibi Sebahat Erdem, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya ve Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker’e teşekkür ederek, “Kış günü başımıza felaket geldi. Allah sizlerden razı olsun. Hemen bugün gelip evde çalışmalara başladılar. Allah kimseye böyle felaket vermesin” dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı