Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Evi yıkılan vatandaşa prefabrik ev yapıldı

Evi yıkılan vatandaşa prefabrik ev yapıldı

Altıeylül İlçesi Konakpınar Mahallesi´nde evi yıkılan vatandaşa yeni yapılan prefabrik evi teslim edildi.

Altıeylül İlçesi Konakpınar Mahallesi´nde evi yıkılan vatandaşa yeni yapılan prefabrik evi teslim edildi.
Altıeylül Kaymakamlığı Altıeylül Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan 35 m2 büyüklüğündeki prefabrik evin teslimi ihtiyaç sahibi Nurettin Aygün´e yapıldı.
Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya ile birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Konakpınar Mahallesi´nde yeni kurulan eve konuk oldu.
Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya ?Bir süre önce evi yıkılan vatandaşımıza Altıeylül Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak, Altıeylül Belediyesi ile birlikte 35 m2 büyüklüğünde prefabrik evi yapıp teslim ettik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza önümüzdeki günlerde 4 adet daha yapıp teslim edeceğiz. Vatandaşımıza evi teslim ederken, içerisinde kullanacağı eşyaları da alıyoruz. Güzel bir iş yapıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Allah güle güle oturmayı nasip etsin? dedi.
Ev sahibi Nurettin Aygün´de, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu olmak üzere vakıf müdür ve çalışanlarına teşekkür ederek, ?Beni çok mutlu ettiler ben bu mutluluğu ömür boyu unutamam? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı