Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ETO Temsilcilerinden Balıkesir çıkarması

ETO Temsilcilerinden Balıkesir çıkarması

Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı Turan Gün ve yönetim kurulu üyeleri kurumu ayağa kaldırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı Turan Gün ve yönetim kurulu üyeleri kurumu ayağa kaldırmak için çalışmalarını hızlandırdı. 
ETO Başkanı Turan Gün beraberinde meclis başkanı Yusuf Lafçı ile birlikte hafta başında Balıkesir'e adeta çıkarma yaparak bir dizi ziyaretlerde bulundu. 
ETO temsilcilerinin ilk durağı Balıkesir Ticaret Odası (BTO) oldu. 
BTO Başkanı Rahmi Kula tarafından konuk edilen heyet, yapılan seçimlerde tekrar göreve getirilen Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönem için hayırlı olsun temennisinde bulundu.  
ETO heyetinin ikinci durağı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi oldu. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Erdek Ticaret Odası Başkanı Turan Gün ve beraberinde ki heyet oda bünyesinde yapılacak projeler konusunda Başkanı Yılmaz'a bilgi verirken birlikte istişarelerde bulunuldu.    
ETO Başkanı turan Gün ve beraberindeki heyetin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdikleri ziyaret Balıkesir Valiliği ile devam etti. 
ETO Başkanı Turan Gün ve yönetimi ile Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan ile birlikte Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şıldak, tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. 
Son olarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nı (GMKA) ziyaret eden ETO Başkanı Gün ve beraberinde ki heyet burada da kurum çalışmaları ve yapılabilecek ortak çalışma konuları görüşüldü.  
Balıkesir ziyaret programını gazetemize değerlendiren ETO Başkanı Turan Gün, "Bugün meclis başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Balıkesir'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Erdek Ticaret Odası olarak Balıkesir'de kurumumuzu her platformda temsil etmeye odaklandık. Ortak çalışma yapabileceğimiz her kurumla ilişkilerimizi sıcak tutuyoruz. Bu kapsamda bugün yaptığımız ziyaretlerimizin çok verimli geçtiğini söyleyebiliriz. Yakında oda olarak yapacağımız projeleri üyelerimiz ile paylaşacağız."dedi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı