Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ETO, sporcuları kabul etti

ETO, sporcuları kabul etti

Balıkesirde düzenlenen Okullararası İl Masa Tenisi Turnuvasında 3. lük derecesi elde eden Erdek Nerime Yüksel Ortaokulunun Masa Tenisi sporcuları Erdek Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Balıkesir`de düzenlenen Okullararası İl Masa Tenisi Turnuvasında 3. lük derecesi elde eden Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu`nun Masa Tenisi sporcuları Erdek Ticaret Odası Başkanlığı`nı ziyaret etti.
Balıkesir`de düzenlenen okulararası masa tenisi şampiyonasına katılan 14 okul arasından sıyrılıp 3. lük derecesi elde Nerime Yüksel Ortaokulu Masa Tenisi Takımının sporcuları, kendilerinin başarılı olması için okullarına masa tenisi takımı hediye eden Erdek Ticaret Odası`na teşekkür ettiler.
Okulun öğretmenleri Niyazi Önal ile İsmail Doğru`nun da hazır bulunduğu ziyarette, il üçüncülüğü kupasını ilçemize kazandıran sporcularımız Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı ile Ticaret Odası Meclis Başkanı Halukcan Turan tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılandılar.      
Şampiyonları tek tek kutlayan ETO Yönetim Kurulu Başkanı Sarı ve Meclis Başkanı Turan, başarılı sporcularla birlikte pasta keserek sporculara büyük moral verdi.
Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı ``Erdek Ticaret Odası olarak bu okulumuza masa tenisi takımları kazandırmıştık. Amacımız yarının teminatı olan çocuklarımızı eğitimli ve sağlıklı olarak yarınlara hazırlanmalarına destek vermektir. Balıkesir Masa Tenisi Şampiyonasında Nerime Yüksel Ortaokulu öğrencileri sporcu kardeşlerimin takım halinde 3. olmaları bizleri oldukça sevindirmiştir. Bize bu başarıyı yaşatan okul müdürü, öğretmenlerimiz ve sporcu kardeşlerimi kutluyor başarılarının devamını diliyorum`` dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli