Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ETO seçim sonucunu 7. Meslek Komitesi belirledi

ETO seçim  sonucunu 7. Meslek Komitesi belirledi

7. Meslek Komitesine kayıtlı üyelerden 35nin oy kullandığı sandıktan, 17 oy alan beyaz listeye karşı 18 oy alan yeşil liste, tek oyla seçimin kaderini belirledi.

7. Meslek Komitesine kayıtlı üyelerden 35`nin oy kullandığı sandıktan, 17 oy alan beyaz listeye karşı 18 oy alan yeşil liste, tek oyla seçimin kaderini belirledi.
Erdek Ticaret Odası seçimlerinde günlerdir devam eden M. Ali Yağcı`mı, Adnan Baykuş`mu kazanacak? Sorusunun cevabını 7. Meslek Komitesi grubu tek oy farkıyla seçimin galibini yeşil liste olarak ilan etti.Genel Sekreterin konuşmasının ardından bölge planı çalışmalarına geçilen toplantıda ilk olarak Ajans uzmanları hazırlanacak bölge planı hakkında slaytlar eşliğinde bilgiler verildi. 
Yerel düzeyde planlamanın önemine değinilen sunumun ardından strateji çalışmalarına geçildi. Ajans uzmanı Şuayip Ünal`ın moderatörlüğünde gerçekleşen çalışmada katılımcılardan Erdek için tespit ettikleri ve öncelik olarak değerlendirdikleri sorunları ve çözüm yolları hakkında beyin fırtınası yapıldı. 
Katılımcıların belirttiği sorunların tek tek not alındığı çalıştayda Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ise, Erdek`in geleceğinin Kyzikos Antik Kenti olduğuna inandığını belirterek "Erdek`i Erdek yapacak olan Kyzikos Antik Kenttir. Ancak ne yazık ki buradaki kazılarımızı elimizdeki imkanlarımızla çok kısa dönemler halinde yapabiliyoruz. Biz burada antik kent kurmak istiyoruz bunun için de ödeneğe ihtiyacımız var. Erdek`in geleceği Kyzikos Antik Kentidir" dedi. 
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli