Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ETO Akreditasyon Belgesini Aldı

ETO Akreditasyon Belgesini Aldı

Erdek Ticaret Odası, üyelerine vermiş olduğu 5 yıldızlı hizmet anlayışıyla 2013 yılında yapılan denetim sonucunda yenilediği akreditasyon belgesini 14 Ocak 2014 tarihinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Met

Erdek Ticaret Odası, üyelerine vermiş olduğu 5 yıldızlı hizmet anlayışıyla 2013 yılında yapılan denetim sonucunda yenilediği akreditasyon belgesini 14 Ocak 2014 tarihinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete`den aldı. 
Odanın üyelerine Avrupa`daki Ticaret Odaları standartlarında hizmet verdiği ve sürekli hizmetlerini geliştirdiğinin tescil edildiği törene, Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı F. Özlem Sarı, Meclis Başkanı Halukcan Turan, yönetim kurulu üyeleri H. Nazmi Esen ve Cüneyt Süzen ile Genel Sekreter Dilek Lap Güneş katıldı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı oda ve borsalarda hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacı ile İngiltere Odalar Birliği`nin sistemi dikkate alınarak olgunlaştırılmış bu model hakkında bilgilendirme yaptığı konuşmasına tüm Oda/Borsalar ve Basın tarafından yoğun ilgi gösterildiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı